Om mig

2007 gick jag manikyrutbildning och blev diplomerad i manikyr, och kände att jag äntligen hade hittat det jag vill göra "när jag blev stor". Tyvärr är livet inte så enkelt, så då hade jag inte möjligheten att fortsätta den väg jag tänkt just då.

 

"Allt i livet har sin tid" tänkte jag när jag våren 2015 valde att avsluta mitt arbeta inom barnomsorgen och satsa på det som jag påbörjat 2007.

 

Det vill säga, våren 2015 hamnade jag åter på min rätta väg, och gick utbildning till Professionell Nagelterapeut. Efter ett par månaders övande stod jag där med diplomet i handen.

 

Jag började arbeta på Hamnsalongerna i Gula byggningen i Gustavsbergs hamn och var där i 6 år.

Nu håller jag till på Salong Harmoni i Gustavsberg och trivs som fisken i vattnet. Att få gå till jobbet och känna att man inte skulle vilja ha det på något annat sätt är en fantastisk känsla.

Nu under våren 2016 blev jag även certifierad inom Shellac och har diplom på det. Har under åren som gått vidarutbildat mig med olika märken och landat i att endast använda upplösningsbara material. Det vill säga att om allt material från nageln ska tas bort, så slipar jag bort det mest, men sen löser upp det sista med en acetonlösning. Detta för att undvika att fila på dina egna naglar och skonsamt ta bort material.

 

För mig är naglar och händer lite grann pricken över i:et. Vackra naglar kan göra så mycket för hela ens jag.

Att få göra ett set nya naglar, en manikyr med handmassage och nagellack eller en minimanikyr med gellack eller Shellac spelar ingen roll. Ej heller om det är en färg, en fransk lackning eller nåt som sticker ut lite mer.

 Mitt största mål varje dag är att Du som kund ska vara nöjd med arbetet jag utfört och gå ifrån mitt bord med ett leende på läpparna.

 

Jag har en väldig yrkesstolthet och vill göra mitt absolut bästa och har i min tidsbokning alltid tid så det ska räcka till det vi bokat. Sätter alltså hellre upp en tid som är längre än det kommer ta, än stressar för att hålla nere tiden och kanske missar något.

 

Hos mig har Du och dina händer hela min uppmärksamhet i både samtal och frågor för jag vill veta hur du vill ha det, så jag kan få möjligheten att göra det bästa för dig.